USA-CARS Ravenstein

Grevelingenmeer 25
5347 JP Oss
T. +31 (0)412 64 91 45
E: verkoop@usacars.nl

BEREIKBAARHEID

MET HET OPENBAAR VERVOER

Ravenstein beschikt over een NS-station dat zich op ongeveer 500m van ons terrein bevindt. Elk half uur arriveren hier treinen, zowel uit de richting ‘s-Hertogenbosch als uit de richting Nijmegen. Plan uw reis op www.ns.nl.

MET DE AUTO VANUIT DEN BOSCH

Vanuit de richting ‘s-Hertogenbosch is USA-Cars Ravenstein te bereiken via de A50, afslag 17, Ravenstein. Als u van de snelweg afkomt slaat u bij de T-splitsing linksaf. Vervolgens gaat u bij de verkeerslichten linksaf in de richting van Ravenstein. Op de eerste rotonde neemt u de tweede afslag op de Dorpenweg. Op de tweede rotonde neemt u de derde afslag naar de Schaafdries. Daarna neemt u de eerste afslag rechts en komt u aan bij ons terrein aan De Verver 4A.

MET DE AUTO VANUIT NIJMEGEN

Vanuit de richting Nijmegen is USA-Cars Ravenstein te bereiken via de A50, afslag 17, Ravenstein. Als u van de snelweg komt neemt u op de rotonde de derde afslag richting de Dorpenweg. Op de tweede rotonde neemt u de derde afslag naar de Schaafdries. Daarna neemt u de eerste afslag rechts en komt u aan bij ons terrein aan De Verver 4A.

Verstuur bericht