Financial Lease

Op zoek naar een schitterende Amerikaanse pick-up truck als bedrijfswagen, maar geen behoefte om er direct één aan te schaffen?

Bij USA Lease, een onderdeel van USA-Cars, bent u aan het juiste adres voor zeer aantrekkelijke financial leasing voor nieuwe en gebruikte bedrijfsauto’s.

Bij USA-Cars heeft u de mogelijkheid om heel gemakkelijk en voordelig een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen te leasen, zonder dat het u liquiditeit kost!

Met financial lease (of zakelijk leasen) wordt de auto namelijk gefinancierd door de bank, waar u in termijnen een bedrag aan betaalt. U hoeft uw bedrijfswagen dus niet in één keer te betalen, maar doet dat in termijnen. Na afloop van het financial lease-contract is de auto volledig van u. Door gebruik te maken van financial lease bij USA-Cars, rijdt u heel voordelig in een Dodge Ram, Ford F-150, Jeep Wrangler of in een andere Amerikaanse bedrijfsauto naar wens!

FISCALE VOORDELEN
Naast dat u met financial lease uw liquiditeit behoudt, heeft u als economisch eigenaar van de bedrijfsauto nog een aantal fiscale voordelen. Ten eerste valt een bedrijfsauto onder bedrijfsmiddelen, waardoor u de aanschaf gedeeltelijk mag aftrekken van de winst met behulp van de investeringsaftrek. Daarnaast mag u de bedrijfsauto afschrijven én mag het gehele btw-bedrag worden teruggevorderd bij de eerstvolgende belastingaangifte. Tenslotte behoudt u met zakelijk leasen uw schadevrije jaren en zijn de te rijden kilometers onbeperkt!

VOOR ELKE ONDERNEMER
Of u nou starter bent, zzp’er of al jarenlang succesvol bent met uw eigen onderneming: zakelijk leasen is voor elke ondernemer aantrekkelijk. Dus ook zónder jaarcijfers kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een auto met financial lease. Zo hoeft u niet jarenlang te sparen voor een mooie bedrijfsauto en kunt u blijven investeren in de groei van uw bedrijf!

HOE HET WERKT
Bij USA-Cars werken wij samen met verschillende onafhankelijke leasemaatschappijen. Dankzij deze samenwerking zijn wij heel snel in staat om financial lease-aanvragen goed te keuren en weten we binnen één werkdag wanneer u in uw Amerikaanse auto kunt rijden. Een aanvraag voor financial lease werkt heel gemakkelijk. Volg de onderstaande drie stappen en wij regelen de rest!

Stap 1.
Kies uw USA car

Ga naar
www.usacars.nl/voorraad/
en kies een auto naar wens.

Stap 2.
Laat uw gegevens achter

Vul hieronder het formulier in inclusief naam en
telefoonnummer.

Stap 3.
Wij nemen contact op en regelen de rest voor u!

Een auto gekozen en uw gegevens ingevuld? Mooi! Wij nemen dezelfde werkdag nog telefonisch contact met u op om samen de lease-aanvraag door te nemen.

Uw lease-aanvraag bij USA CARS RAVENSTEIN!

VRAAG HIER UW LEASE-OFFERTE AAN!
De leasetermijn (het maandbedrag) is afhankelijk van een aantal factoren, onder andere van: de aanschafprijs van de auto, het leasebedrag en de looptijd. Wilt u alvast weten wat uw leasetermijn zal zijn? Vul dan de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op!

Bijvoorbeeld; RAM LARAMIE SPORT EDITION + jaartal en kleur
Aanschafprijs (Ex BTW)*
Leasebedrag (Ex BTW)*
Aanbetaling (Ex BTW)*
Slottermijn*
Vul hier uw e-mailadres in waarop we de aanvraag kunnen versturen.