USA Cars | Pedego
15132
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15132,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Pedego

STIJLVOL, EFFICIËNT, MILIEUBEWUST. DAT IS DE PEDEGO ELECTRIC BIKE,
DÉ HIT UIT DE VERENIGDE STATEN.

De elektrische cruisers van Pedego combineren het comfort van een elektrische fiets met de vrijheid en sportiviteit van een klassieke fiets. Helemaal in de geest van the American way of life dus.

De fietsen van Pedego zijn intelligent ontworpen en onmiskenbaar stijlvol. Pedego gelooft bovendien in eigenheid. Iedere fiets is dan ook volledig customizable en dus geheel naar uw wensen samen te stellen. Dit maakt het rijden op een Pedego bike tot een unieke belevenis.

Bij USA-Cars Ravenstein zijn we gevallen voor de retro uitstraling van deze Amerikaanse fietsen en hebben we ze opgenomen in ons assortiment. De Nederlandse fietspaden zijn wat ons betreft klaar voor de Pedego Electric Bike.

Bekijk alle opties en mogelijkheden in onze catalogus of neem contact met ons op via het contactformulier, via verkoop@usacars.nl of via +31 (0) 412 64 91 45

CLASSIC CRUISER

STEP-THROUGH CRUISER

Frame Color:

Rims:

Tire Package:

Frame Color:

Rims:

Tire Package: