USA Lease

OP ZOEK NAAR EEN SCHITTERENDE AMERIKAANSE PICK-UP TRUCK VOOR UW BEDRIJF, MAAR HEEFT U ER GEEN BEHOEFTE AAN OM ER EEN FINANCIEEL AAN TE SCHAFFEN?

Bij USA Lease, een onderdeel van USA-Cars, bent u aan het juiste adres voor zeer aantrekkelijke financial leasing voor nieuwe en gebruikte bedrijfsauto’s.

Met behulp van financial lease kunt u gebruikmaken van een auto zónder dat het u liquiditeit kost. Als ondernemer heeft u bovendien genoeg aan uw hoofd. Daarom houden wij de dingen graag simpel. Zo heeft u alle ruimte om uw ondernemerstalent ten volste te benutten en uw bedrijf efficiënt te runnen.

LEASING OP MAAT
Uw organisatie is voor USA Lease het uitgangspunt. De ene onderneming is de andere niet. Wij denken daarom met u mee en geven u deskundig advies. Zo bent u altijd verzekerd van een eerlijke, voordelige en op maat gesneden overeenkomst.

100% ZEKERHEID
Financial leasing bij USA Lease biedt zekerheid. De lease-overeenkomst kent gedurende de volledige looptijd een vaste afschrijving, vaste maandelijkse leasetermijnen en geen kilometerbeperkingen. U weet met andere woorden precies waar u aan toe bent. Natuurlijk is het mogelijk om de looptijd van de lease af te stemmen op de economische levensduur van de gekozen auto.

FINANCIËLE AFHANDELING
Om u nog beter van dienst te zijn verzorgen wij voor u de complete financiële afhandeling. U levert de gevraagde documenten aan en wij doen de rest. Snel, duidelijk en gemakkelijk.

GROTE FLEXIBILITEIT
Naast zekerheid is ook flexibiliteit gegarandeerd. Wanneer u in zee gaat met USA Lease bieden we u bijvoorbeeld de mogelijkheid om de restwaarde van de auto in de overeenkomst te betrekken. Hierdoor komt u uit op een lagere maandelijkse leasetermijn. Ook een aanbetaling in de vorm van de inruilwaarde van uw huidige auto behoort tot de mogelijkheden om u leasetermijn te verlagen. Het is bij USA Lease zelfs mogelijk om de leaseauto tijdens de looptijd van de lease-overeenkomst in te ruilen en ook zonder opgave van jaarcijfers kunt u bij ons een overeenkomst sluiten. Neem voor de specifieke details en voorwaarden contact met ons op.

FISCALE VOORDELEN
Gedurende de looptijd van de overeenkomst bent u economisch eigenaar van de auto. Dit heeft fiscaal gezien een aantal mooie voordelen. Zo kunt u de gefactureerde BTW bijvoorbeeld terugvorderen als voorbelasting bij uw aangifte omzetbelasting en profiteert u van aftrekbare rente- en afschrijvingskosten. Als startende ondernemer kunt u bovendien gebruikmaken van de aantrekkelijke startersaftrekregeling, waarbij het mogelijk is om willekeurig af te schrijven.